Column Left

8 Aralık 2020 Salı

Soğan kebabı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 👉Soğan kebabı

300-400 yağlı kıyma

2-3 yemek kaşığı zeytinyağı veya kuyruk yağı

1 tatlı kaşığı toz biber

1 çay kaşığı karabiber

1 bir yemek kaşığı tuz

Sosu için

1 tatlı kaşığı domates salçası

4-5 yemek kaşığı nar ekşisi

1 su bardağı su







Yapılışı

Kıyma ve baharatları yoguralım.Soganların ilk kabuğunu çıkaralım baş tatafını kesip soğanları yıkayalım bıçak yardımıyla tam ayırmayacak şekilde keselim içine köfte yapıp koyalım.üzerine sosu dökelim yağlı kağıdı ıslatıp üzerini kapatalım önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 2-3 saat pişirelim.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments