Column Left

29 Aralık 2020 Salı

İskoç Bisküvisi

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 İskoç Bisküvisi

250 gr tereyağı (oda sıcaklığında)
7 dolu yemek kaşığı şeker
6 dolu yemek kaşığı pirinç unu
2, 5 su bardağı un
1 paket vanilya
Bir fiske tuz
🍪 Oda sıcaklığında yumuşamış tereyağını mikserle bir güzel çırptım. Üzerine şekeri de ilave edip mikserle 









çırpmaya devam ettim. Pirinç ununu, unu, vanilyayı ve tuzu ilave edip yoğurdum. Hamuru 30 cm çapında yuvarlak bir tepsiye yaydım. Önceden ısıttığım 150 derecelik fırında 50 dakika pişirdim. Dinlenmesi için serin bir yerde 1 saat beklettim. 1 saat sonra dilimleyip, üzerine pudra şekeri serptim. Afiyetle yedim 😋
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments