Saray Sarması
Malzemeler
👍1 litre süt (5 su bardağı)
👍1 su bardağından 1 parmak eksik un
👍1 su bardağı toz şeker
👍3 yemek kaşığı kakao
👍1 paket vanilya
👍1 kaşık tereyağ
♦️ Dış Kaplama♦️
Yarım paket sade yarım paket kakaolu bisküvi
♦️ İç Dolgu ♦️
1 paket kremşanti 1 su bardağından 2 parmak eksik soğuk süt
Dilerseniz sararken içerisine muz koyabilirsiniz.
🔥 Hazırlanışı 🔥
Süt, un,şeker kakao karıştırılır ve koyulaşıncaya kadar pişirin. Daha sonra vanilya ve tereyağ eklenir karıştırılır. 1 dakika daha pişirip ocaktan alıp ara ara karıştırın ki kabuk tutmasın üzeri.Bu arada bisküviler rondodan geçin tepsinin tabanına serpip üzerine pudingi yayıp dolaba kaldırın.Bu arada kremşanti süt ile çırpın pudingin üzerine yayıp dolaba kaldırın.Dilerseniz arasına muz koyup sarabilirsiniz. En üste çikolata sos ve toz fıstık ile servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Comments