Column Left

7 Aralık 2020 Pazartesi

Hindistancevizli Havuç Rulosu

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 Hindistancevizli Havuç Rulosu

Havuç kısmı için

1 kg havuç

1 su bardağı su

1 su bardağı şeker

1 pkt vanilin

1 pkt petibör bisküvi

Hindistancevizli kısım için

1 paket toz kremşanti

1 su bardağı süt

2 su bardağı hindistancevizi

Hazırlanışı







Havucu soyup rendeleyin.

Tencereye koyup üzerıne suyunu ve sekerıni ilave edip yumuşayana kadar pişirin. Vaniyayi ekleyip altını kapatın.

Biraz soğuyunca üzerine kırılmış biskuviyi ekleyip yoğurun.

Hindistancevizli kısim için sütle krem şantiyi çırpın üzerine hindistan cevizini ilave edip karıştırın dolaba koyun.

Zemin üzerine 2 kat streç film seriyoruz.

Üzerine eşit bir şekilde havucu yayıyoruz.

Üzerine hindistancevizli kısmı yapıp rulo yapıyoruz.

Strecle sarip buzluğa kaldırın enaz 3 saat bekletin.

Daha sonra dilimleyip servis edebilirsiniz birkadiningunlugu‘ne tesekkurler.



Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments