Sponsorlu Bağlantılar
Kuruvasan Börek
1kg (6adet) yufka
Aralarına sürmek için sos;
1paket krema
1şişe maden suyu
1çay bardağı sıvıyağ
Arasına ; beyaz peynir (arzuya göre ayarlayabilirsiniz)
Dışı için
Yarım su bardagı sıvıyag bir su bardağı su
Yufkayı serin sosu her yerine surun diger yufkayı uuzerine serin tekrar sos 6 yufkayı tamamlayıncaya kadar aynı işlemi yapın.en üstteki yufkayı soslamayın ve yufkayı önce 4 e bölün.sonra her bir parçayı 2 ye sonra o ikiyide 3e bölün yani 4 parçanın birisini 6 ya bölmüş oluyoruz ve 24parça elde ediyoruz.geniş yerine iç malzemeyi yerleştirip sarın.
Yağlı su karışımına batırıp fırın tepsisine dizin kızarıncaya kadar pişirin.Daha Sonra afiyetle yiyebilirsiniz
Afiyet olsun
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments